Aanvullende diensten

KiVa biedt scholen verschillende aanvullende producten en diensten. Hieronder vindt u een beschrijving van wat wij kunnen bieden. Echter, mocht u behoefte hebben aan een dienst die hieronder niet is beschreven, neem dan contact met ons op. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

STARTtraining voor nieuw personeel

De STARTtraining voor nieuw personeel is bedoeld voor leerkrachten die nieuw zijn op uw school, maar nog niet de STARTtraining hebben gevolgd. De inhoud van de training komt overeen met de inhoud van dag 1 van de reguliere STARTtraining. De kosten bedragen € 265,- per persoon, of € 315,- inclusief KiVa-handleiding. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt: 050 - 3639354.

KiVa-opfristraining

Middels deze training wordt de kennis over KiVa met het hele team gezamenlijk opgefrist. De inhoud van de training wordt (deels) in overleg met de school vastgesteld en is afhankelijk van de behoeftes. Ook de datum en de duur van de training kunt u zelf bepalen. Een opfristraining kunnen wij al aanbieden vanaf € 970,-. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ouderavond

KiVa kan een ouderavond voor u verzorgen. Een KiVa-trainer kan de ouderavond op uw school geven; hij/zij licht de ouders in over KiVa en vertelt op wat voor manier KiVa is/wordt geïmplementeerd op uw school. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de ouderavond.  Een KiVa-ouderavond kunnen wij verzorgen voor € 495,-. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Ondersteuning bij KiVa-monitor

Hoewel het klaarzetten van onze monitor erg gemakkelijk is, kan KiVa uw school daarbij ondersteunen. Daarvoor rekenen wij een vast bedrag per groep à € 30,-. Overigens, wij kunnen niet álle handelingen uit handen nemen, maar wel de meest tijdrovende. U kunt contact met ons opnemen, per mail of per telefoon: 050 - 3639354.