15 mei 2019
Breda en Heerenveen

Monitortraining

Monitortraining

 

Je kunt je opgeven voor de Monitortraining. Deze training is bedoeld voor leerkrachten en IB-ers die meer willen weten over het interpreteren en inzetten van de rapporten die uit de monitor komen. De monitor geeft immers veel informatie, maar hoe kan je deze informatie inzetten om er een nog fijnere school van te maken. Tijdens de training zal ook aandacht worden besteed aan wettelijke verplichtingen jegens het meten van de sociale veiligheid en de gevolgen daarvan voor de school. 

De trainingen vindt plaats op 15 mei 2019 in zowel Heerenveen als Breda. De bijeenkomst duurt van 15.00-18.00 uur. Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat de training niet door gaat, bij veel animo kan de training opgesplitst worden en dichter in de buurt gegeven worden. Je ontvangt twee weken voorafgaand aan de training een uitnodiging met daarin het programma en de locatiegegevens. De kosten voor de training bedragen €125,-. 

Op deze aanbieding van de KiVa BV zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. KiVa behoudt zich het recht voor om de training te annuleren in geval van onvoldoende interesse. Wil je meer informatie over deze algemene voorwaarden? Kijk dan op: https://www.kivaschool.nl/over-ons/algemene-voorwaarden/

Breda en Heerenveen

15-5-2019