7 oktober 2020
15.00-18.00
Verschillende locaties

Regiobijeenkomsten 2020

LET OP! DE REGIOBIJEENKOMSTEN ZULLEN ONLINE PLAATSVINDEN!

Het thema van de regiobijeenkomsten van dit jaar is 'KiVa 24/7 - Ook online maken we er samen een fijne school van!'. Klaartje Schungel, expert op het gebied van sociale media en cyberpesten, zal hierbij als spreker een webinar verzorgen.

Je leert onder meer:

• hoe leerlingen online grenzen verkennen;
  • wat de actuele trends en ontwikkelingen zijn rondom online pesten en groepsdruk;
  • hoe je de online weerbaarheid van je leerlingen vergroot;
  • hoe je positief online gedrag stimuleert.

Eén tot twee weken voorafgaand aan de regiobijeenkomst ontvang je een e-mail met uitleg over het online event. Hierin vind je tevens een aantal voorbereidende opdrachten. De regiobijeenkomsten zijn gratis en duren van 15.00-16.00. Hierbij is het gehele schoolteam welkom. Graag ontvangen we vanaf heden van iedere deelnemer afzonderlijk een opgave zodat wij rekening kunnen houden met je/jullie komst. Het bijwonen van de regiobijeenkomst blijft een eis voor de certificering. Tijdens het online event zullen wij daarom inventariseren welke scholen / personen aanwezig zijn.

De regiobijenkomst van 4 oktober in Franeker is komen te vervallen. De deelnemers zijn hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld via de mail.

Data regiobijeenkomsten 2020:

Zeeland/West-Brabant                     14 oktober ( Waarde )

Groningen/Noord-Drenthe              21 oktober ( Muntendam )

Noord-Holland                                  28 oktober ( 't Zand )

Limburg/Oost-Brabant                     4 november ( Roermond )

Zuid-Holland                                      11 november ( Stolwijk )

Overijssel/Zuid-Drenthe                   18 november ( Zwolle )

Gelderland/Utrecht/Flevoland         25 november ( Elst, Utrecht )

Verschillende locaties

7-10-2020 15.00-18.00