KiVa is aanwezig op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

KiVa staat van 22 t/m 26 januari 2019 op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). De NOT vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Graag nodigen wij je namens KiVa uit en met deze uitnodiging kun je de NOT (gratis!) bezoeken. Via onderstaande link kun je jouw toegangsbewijs ophalen. Ook kun je collega's, kennissen en vrienden uitnodigen om gratis mee te gaan naar de NOT.

Praktische informatie
Data: 22 t/m 26 januari 2019
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
KiVa-standnummer: 01.F101

Meer informatie en openingstijden: www.not-online.nl

Haal hier je gratis toegangsbewijs op!

Jouw bezoek aan de KiVa stand
Bij stand 01.F101 kunnen wij je informeren over KiVa en sociale veiligheid. Daarnaast zijn er KiVa-trainers aanwezig: experts op het gebied van sociale veiligheid, sociale vaardigheden, sociaal emotionele ontwikkeling en pesten. Ook geven we gratis leuke dingen weg, zoals KiVa Popsockets en katoenen goodiebags. Ook organiseren we een prijsvraag!

Wat kun je op de NOT verwachten?
Wil jij weten wat de laatste trends zijn op het gebied van bewegend leren? Wil jij je klas uitleggen hoe je robots kunt programmeren? Ben je nieuwsgierig naar nieuwe (digitale) leermethodes. Of ben je nieuwsgierig naar andere actuele thema’s in het onderwijs? Breng dan een bezoek aan de NOT! De onderwijsbeurs biedt dit jaar opnieuw een interessant exposantenaanbod dat bestaat uit een breed scala aan deelnemers bij de segmenten:

  • Didactiek
  • Technologie & ICT
  • Dagtrips
  • Theater & Cultuur
  • Opleiding, advies & beleid
  • Facilitair en inrichting
Kijk voor meer informatie op: www.not-online.nl