KiVa zoekt een stagiair!

Wie zijn wij?

KiVa is een van oorsprong Finse anti-pestmethode voor basisscholen. Het is onze missie om kinderen in Nederland een fijne, pestvrije schooltijd te bieden. Het programma wordt uitgerold vanuit de KiVa BV die gelieerd is aan de vakgroep sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Vanuit deze vakgroep wordt doorlopend onderzoek gedaan naar de effecten van KiVa en hoe het programma verbeterd kan worden.

Wat ga je doen?

Wij zijn een snel groeiende, maar kleine organisatie. In ons team zijn we daarom gewend om verschillende taken uit te voeren en hiertussen snel te schakelen. Dat maakt dat het werk bij KiVa zeer afwisselend is. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het ondersteunen van de afdeling verkoop en communicatie. Daarnaast zal je ook een eigen project krijgen waarvoor je verantwoordelijk bent. Voorbeelden van de taken die je gaat doen zijn:

- Geïnteresseerde basisscholen te woord staan en adviseren
- Meedenken over het coördineren en uitvoeren van (e-mail)marketing activiteiten
- Materialen ontwikkelen voor acquisitie (folders, film, bijhouden van de website)
- Meehelpen met het organiseren van conferenties
- Overige werkzaamheden o.g.v. marketing, sales en communicatie
- Het zelfstandig uitvoeren van een project. In overleg kijken we welk project het beste bij je past. Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder social media, procesverbetering en het bereiken van moeilijke doelgroepen. Als je zelf ideeën hebt zijn deze uiteraard welkom!

Wie ben jij?

- Je bent enthousiast
- Je bent pro actief
- Je bent leergierig
- Je bent commercieel ingesteld en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
- Je vindt het leuk om veel verschillende taken uit te voeren en houdt van afwisseling

Wat kan je van ons verwachten?

- Een leuke werkplek in een jong, gezellig en klein team
- Uitdaging en verantwoordelijkheid
- De ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen ideeën kwijt te kunnen
- Een stagevergoeding

De startdatum is 1 september 2017 (in overleg kan daarvan worden afgeweken) en het betreft een meeloopstage. Afstuderen is niet mogelijk.

Meer informatie?

Neem contact op met Maya Garate Gamboa (maya@kivaschool.nl  / 06 – 18 43 84 97)

Solliciteren?

Stuur je CV en sollicitatiebrief naar maya@kivaschool.nl. Solliciteren kan tot en met 30 juli 17.00 uur.