17 april 2023

KiVa bestaat 10 jaar! - Webinar ouderbetrokkenheid

Webinar ouderbetrokkenheid

Wat is ouderbetrokkenheid en wat is het ook niet? Welk effect heeft ouderbetrokkenheid op kinderen? Hoe kun je dit efficiënt en effectief vormgeven?

Tijdens de webinar ‘Ouderbetrokkenheid’ geeft spreker Peter de Vries antwoord op deze vragen. Daarbij wordt ook de link met KiVa gelegd. Misschien komt zijn naam je bekend voor, Peter was spreker op de regiobijeenkomsten van schooljaar 2018-2019. “Peter de Vries was bijna tien jaar leraar in het basis- en speciaal basisonderwijs. Daarna werkte hij als locatiemanager op een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen en jongeren met een meervoudige beperking. Nu is hij expert op het gebied van ouderbetrokkenheid. Daarnaast doet Peter promotieonderzoek over ouderbetrokkenheid aan de Rijksuniversiteit in Groningen.”

*Deelname is gratis

17-4-2023 15:30 - 16:30